RubberProff

Det trækker ind ad mine vinduer

det trækker ind ad mine vinduer

Oplever du, at det trækker ind ad dine vinduer? Er det ekstra koldt om vinteren? Og synes du, at det er liiige lydt nok ude fra vejen af? Nogle gange er det endda også muligt, at dine gardiner bevæger sig en smule – selvom vinduet altså er lukket. Så er der nok et eller andet galt i dit vinduesparti. Det er ikke sikkert, at det er selve vinduet, den er gal med – men den lille tætningsliste, der er monteret i vinduet. Med tiden, bliver tætningslisten nemlig mere mør og stiv, og det forhindrer døre og vinduer i at slutte tæt – isolere både vind, vejr og lyde. Det kan godt være en ret dyr omgang for dig – særligt om vinteren, da varmen bare fiser ud ad vinduerne.

Kontakt os gerne – vi sidder klar til at guide dig i processen! Er du ikke helt sikker på, hvad, der er galt? Så vil vi gerne hjælpe dig til næste skridt i processen. Klik her og kontakt os med det samme.

Du har flere muligheder at vælge i mellem, hvis det trækker ind ad dine vinduer. Du kan enten gå ud og investere i helt nye vinduer – hvilket er klart den dyreste løsning og faktisk også den mest besværlige løsning. Og det er meget muligt, at det ikke er den mulighed du er særligt interesseret i. Derfor findes der (heldigvis) også andre muligheder!

Du kan også nøjes med at skifte dine gummi tætningslister ud, som sidder i kanten (falsen) af vinduet. Det er nemlig den del af vinduet, som fungerer isolerende og forhindrer træk og utætheder. Sammenlignet med at udskifte vinduer, er dette en klart billigere løsning (WIN!) – og også den vi anbefaler, at du giver dig i kast med.

Ud over at være den billige løsning, kan du også selv montere tætningslister i vinduerne. Vi har lavet en guide til dig, der selv vil skifte tætningslister – løs den lige her:

Fra vores synspunkt, er der ingen grund til at gå ud og bruge en hel masse penge på nye vinduer. Det kan meget nemmere betale sig at udskifte tætningslisterne, da det er dem, der er med til at isolere og holde kulde og gennemtræk ude – og tilmed også lyde.

Har du brug for vejledning i at finde din nye tætningsliste? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at guide dig, så du igen kan slippe for at dine vinduer er utætte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *