EPDM cellegummi

Hos Rubberproff finder du 4 farver af vores EPDM cellegummi. EPDM cellegummi består af lukkede celler, hvor hver celle er fyldt med nitrogen. Alle vores varianter har en hårdhed på 15 Shore A, hvilket er et meget blødt materiale. Nedenfor finder du vores EPDM cellegummi i de 4 farver: sort, sort med klæb, grå med klæb og hvid med klæb. Se vores udvalg her.

EPDM cellegummi

Hos Rubberproff finder du 4 varianter af vores EPDM cellegummi. EPDM cellegummi består af lukkede celler, hvor hver celle er fyldt med nitrogen. Alle vores varianter har en hårdhed på 15 Shore A. Nedenfor finder du vores EPDM cellegummi i 4 varianter: sort, sort med klæb, grå med klæb og hvid med klæb. Se vores udvalg her.

EPDM cellegummi sort (14)

EPDM cellegummi m. klæb sort (10)

EPDM cellegummi m. klæb hvid (10)

EPDM cellegummi m. klæb grå (10)

EPDM cellegummi m. klæb blå (10)

EPDM cellegummi – et multifunktionelt gummiark

EPDM står for Ethylen Propylen Dien Monomer. Det er et syntetisk gummi, som er særligt bestandigt over for UV-stråling og ozon. Materialet har en høj temperaturbestandighed. Det kan klare op til +95°C – dog har det en svag bestandighed over for olier og kemikalier, hvorfor vi anbefaler, at du ikke anvender vores EPDM cellegummiplader til disse formål.

Cellegummi består af lukkede celler. Hver celle er fyldt med nitrogen, og har en hårdhed på 15 Shore A. Det betyder, at materialet er af en ekstra blød kvalitet.

Dette hvide cellegummi ark er et multifunktionelt gummiark. Det kan anvendes inden for et hav af industrier, til diverse formål og forskellige situationer, hvorfor det er et særdeles attraktivt materiale.

Hvilke anvendelsesmuligheder har hvid EPDM cellegummi?

Hvid EPDM cellegummi har enormt mange anvendelsesmuligheder. Det anvendes ofte som tætningsmiddel til vand og andre væsker, vinduer og dørkarme af både aluminium og træ. Dette materiale er også anvendt i ventilationsbranchen samt af vinduesfabrikker og glarmestre. 

Derudover anvendes hvid EPDM cellegummi som lydisolering i karosseri og flykonstruktion og elektronikindustrien. Det kan også anvendes som skillevægge, da det dæmper lyden.

Det er særligt inden for 3 industrier, at EPDM cellegummi bliver anvendt:
• Bilindustrien
• Skibsfart
• Byggebranchen

Vi står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

+45 32 26 80 26          info@rubberproff.dk