Fliser

Her finder du vores store udvalg af fliser af enhver slags. Vi har både gummifliserlegepladsfliser, h-formet fliser, armeringsplader, m.fl. Du kan finde et hav af farver, motiver og størrelser under hver kategori. Du kan anvende vores fliser både indendørs og udendørs, da de fleste kan klare al slags vejr. Se vores store udvalg af fliser nedenfor.

Fliser

Her finder du vores store udvalg af fliser af enhver slags. Vi har både gummifliser, PVC fliser, legepladsfliser, h-formet fliser, armeringsplader, m.fl. Du kan finde et hav af farver, motiver og størrelser under hver kategori. Du kan anvende vores fliser både indendørs og udendørs, da de fleste kan klare al slags vejr. Se vores store udvalg af fliser nedenfor.

Gummifliser (13)

Legepladsfliser (10)

Armeringsplader (4)

Tilbehør til legepladser (7)

H-formet gummifliser (2)

Få gummifliser, legepladsfliser og meget mere lige her

Hos Rubberproff kan du finde et stort udvalg af diverse fliser, som har forskellige kvaliteter, materialer og formål. Vi har sørget for, at du kan vælge mellem mange forskellige farver og teksturer, så du kan finde lige den flise, der passer til dine behov. Er du lidt i tvivl om, hvilken flise du skal vælge? Fortvivl ej. Herunder får du en kort gennemgang af alle vores fliser samt, hvor og hvordan de anvendes.

Armeringsplader:
Vores armeringsplader er produceret i enten plastik eller gummi. De er yderst slidstærke og holdbare, og egner sig særligt til udendørs brug. De anvendes oftest til terrænforstærkning af blandt andet indkørsler, parkeringspladser, byggepladser, legepladser, græsarealer og gangarealer. Du kan læse mere lige om vores armeringsplader her.

Legepladsfliser:
Legepladsfliser er med til at skabe et sikkert og bæredygtigt legemiljø på særligt legepladser. Vores legepladsfliser har en dæmpningseffekt som beskytter både børn og voksne mod skader ved fald. De er lette at montere og kræver minimal vedligeholdelse. Du kan læse mere om vores legepladsfliser her.

Gummifliser:
Gummifliser er stødabsorberende og skridsikre, og derfor egner de sig særligt godt som underlag og gulv på legepladser, i fitnesscentre, i home gyms, i svømmehaller og ved pools. Der er ingen begrænsninger ved brugen af gummifliser – de kan bruges på samme måde som ganske almindelige fliser. Udover at være et bæredygtigt valg, har fliserne også en fremragende dræningskonstruktion. Gummifliserne er lette at montere. Du kan se mere om vores gummifliser her.

Tilbehør til legepladser:
Mangler du tilbehør i gummi til legepladsen? Så har vi et fint udvalg lige her! VI har alt fra gummiterning, bold, palisader, kanter til sandkassen og meget mere. Vores tilbehør til legepladsen overholder de strengeste sikkerhedskrav samtidig med, at det er underholdende, blødt og bæredygtigt. Du kan læse mere om vores tilbehør til legepladsen her.

H-formet gummifliser:
Vores H-formet gummifliser er særligt velegnet til gårde, rideskoler og fortove. De giver ekstra god komfort og et godt greb. De er utroligt nemme at montere og lette at tilskære, så de passer til din ønskede størrelse. Du kan læse mere om vores H-formet gummifliser her.

Faldhøjder

Har du styr på hvilken gummiflise du skal vælge, hvis du skal have en faldhøjde på eks. 3 meter? Du kan blive meget klogere ved at læse vores artikel: Faldhøjde på gummifliser. Hvis du har nogle spørgsmål vedr. faldhøjder, er du velkommen til at kontakte os!

Vi står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

+45 32 26 80 26         info@rubberproff.dk