Om os

Hvem er Rubberproff?

Rubberproff har eksisteret siden april 2019 og blev startet af nuværende indehaver, Mathias Pedersen. Vi havde en vision om, at vi kunne tilbyde både private og erhverv gode produkter til gode priser inden for gummi. Rubberproff er en ung virksomhed i en spændende udvikling, som yder en god service til alle vores kunder.

Vi leverer ikke bare standard plader, lister og løsninger inden for gummi. Hos os leverer vi gummi i lige den form og dimension, som du skal bruge til dit projekt.

I og med, at vi det seneste år er vokset og vokset, har det også gjort plads til, at vores kompetencer har udviklet sig. For dig betyder det, at vi kan give dig en god og professionel oplevelse ved at handle hos os. Vi er gået fra at være et mellemled mellem producenter og kunder til at kunne lave kundespecifikke løsninger.

Har vi gjort dig nysgerrig? Har du spørgsmål til os, en ordre, en forespørgsel eller andet? Så tøv ikke med at kontakte os:

Udover alle vores kompetencer og det, vi tilbyder jer, så har vi også fået udvidet vores team, så vi nu er 4 kollegaer. Det er sket på blot under et år. Udover indehaveren Mathias, så kom Jeanette til i november 2020 som vores marketingkoordinator. Det er hende som sørger for, at vores hjemmeside spiller max. Som tiden gik og vi fik flere og flere ordre ind ad døren, kom Rune til, som er vores lager- og logistikmedarbejder. Det er ham, der pakker alle jeres ordre samt har styr på vores lager. Det seneste skud på stammen er Kristian, som er vores salgssupport. Det er oftest ham i møder, når I skriver eller ringer direkte ind til os. Vi er et lille, men godt team, og vi ser frem til at servicere dig!

Har du fået svar på, hvem Rubberproff er? Dét håber vi! Ellers kan du læse lidt om vores mission samt møde vores team herunder.

Vores mission

Vores mission er at tilbyde vores kunder den bedste kvalitetsgummi som overhovedet muligt, til den lavest mulige pris. Vi tilbyder altid hurtig levering på de fleste ting. Troværdighed, gennemsigtighed og god service er 3 nøgleord, som vores mission bygger på. Vi tror på, at åben dialog og fælles forståelse vil danne den bedste grundsten for rådgivning af vores kunder. Vi sætter en stor ære i at gøre en ekstra indsats – og gøre dét ekstra, for at give dig en god oplevelse hos os. Hos os oplever du aldrig, at vi går på kompromis, når det gælder kvalitetssikring, service og rådgivning.

2019

Rubberproff bliver født

I april 2019 blev Rubberproff lanceret.

2020

Den første maskine

I oktober 2020 kommer vores første maskine og vi kan nu selv begynde at skære vores egne gummistrimler.

Teamet vokser

I november 2020 bliver Jeanette ansat som vores marketingkoordinator - og teamet er nu på 2!

2021

Den anden maskine

I februar kommer endnu en maskine til virksomheden. Nu kan vi begynde at skære vores egne cellegummistrimler.

Teamet vokser igen

I marts kommer vores lager- og logisitikmedarbejder, Rune, til på deltid, da vi slet ikke selv kan følge med i ordrerne mere.

Teamet vokser - igen, igen

I maj 2021 tiltræder Kristian stillingen som Salgssupport og bliver en del af Rubberproff på fuldtid. Vores team er nu på 4!

Hvad siger vores kunder om os?

trustpilot review

Vi kan sige rigtig mange pæne ord om os selv og den måde, vi arbejder på. Men vi var ikke endt her, hvis det ikke havde været for vores kunder. Vi gør alt, hvad vi kan, for at give en god service og en hurtig levering. Og vi er så glade for, at vores kunder føler, at vi lever op til det. Bare se på anmeldelsen på trustpilot. 

Vores trustpilot er rigtig vigtig for os. Den afspejler, hvordan vores kunder ser os, og hvordan deres oplevelse har været, når de har handlet hos os. Det lyder måske kliché, men vi er intet uden vores kunder. Og det er også derfor, at vi gerne går dét ekstra skridt, for at give dem en god service hos os.

3 hurtige facts om Rubberproff

Holder du fast? Vi håndterer 240 ton gummi om året! 

Det er alt lige fra hele plader, ringmåtter til tætningslister osv.

Det er nemlig rigtigt. Vores nabo er nemlig Voergaard Slot, i Nordjylland. Derfor er vi også så beskedne at sige, at vi har Danmarks smukkeste arbejdsplads – og udsigt.

Yes, den er også god nok. 

Med vores 3 maskiner, har vi mulighed for at skære alt det gummi vi overhovedet kan, selv. Det betyder også, at vi er meget konkurrencedygtige på alt fra skårne pakninger til gummistrimler.

Mød teamet

Her kan du møde vores team!

Vi er et godt team, med forskellige kvaliteter og kompetencer, som gør, at vi kan rådgive dig på den bedst mulige måde.

Organisation

mathias

Mathias Pedersen

Indehaver
kristian

Kristian Winther Sørensen

Salgssupport
jeanette

Jeanette Pelle Kusk

Marketingkoordinator
rune

Rune Bengaard Birk

Lager- og logistikmedarbejder

Du kan følge med på vores sociale medier

Vi opdaterer løbende vores sociale medier, hvor du kan følge med i de nye ting, der sker i virksomheden, vores dagligdag og ind i mellem kan du også deltage i vores fede konkurrencer. Hop ind og følg med!