silikoneslanger

Silikoneslanger

Leder du efter en silikoneslange? Så er du kommet til det rette sted! Hos Rubberproff har vi et stort udvalg af universelle silikoneslanger. Vores silikoneslanger og specielle stik er ekstremt holdbare, og fremragende til situationer, hvor der er ekstremt høje eller lave temperaturer. Derudover har vores silikoneslanger også påførte forstærkninger, som er særligt velegnet, når vores silikoneslanger kommer under tryk. Du kan få vores silikoneslanger i et hav af forskellige farver, forskellige længder og tykkelser. Se vores store udvalg lige her!

Silikoneslange (48)

Silikoneslange med tråd (24)

Fleksibel silikoneslange (20)

Vakuum silikoneslange (14)

Silikoneslange 45 grader (33)

Silikoneslange 90 grader (33)

Silikoneslange 135 grader (21)

Silikoneslange 180 grader (21)

Silikone reduktion med bøjning 45 grader (15)

Silikone reduktion med bøjning 90 grader (15)

Silikone bælge (24)

Silikone reduktion lige (28)

Silikone T-stykke (24)

Slangeklemme galvaniseret stål (19)

Slangeklemme rustfrit stål (19)

Silikoneslanger til alle slags formål!

Alle vores silikoneslanger er i rigtig høj kvalitet. De er fremstillet til at kunne modstå både ekstremt høje og lave temperaturer, og desuden klarer de sig rigtig godt under enormt pres. Vores silikoneslanger har en rigtig god temperaturbestandighed, fleksibilitet, holdbarhed og fremragende termiske og elektriske isolerende egenskaber. Dette gør vores silikoneslanger fremragende til kompressorer, varme, kulde, luft og turbo-systemer. Vores silikoneslanger har mange navne. Måske kender du det som silikone slange, silicone slange, osv. Hos os kan du få silikoneslanger og tilbehør i forskellige farver, længder og tykkelser. Derfor er vi sikre på, at du kan finde lige den silikoneslange du leder efter!

Universel anvendelighed

Rubberproffs silikoneslanger anvendes rigtig, rigtig mange steder. Vi ser dog ofte silikoneslanger blive anvendt i bilindustrien. Her bliver de anvendt i motorer i alle slags biler samt motorcykler, lastbiler, busser og traktorer. Derudover bliver de også anvendt ofte i andre industrier, hvor maskiner og udstyr er vigtige. Dette er blandt andet inden for landbrug, skibsfart, lystfartøjer, maskine- og udstyrskonstruktion. Udover vores slanger, kan du også få mundstykker og klemmer, så du nemt kan fæstne samt omdirigere dine silikoneslanger til ethvert formål. Du kender nok silikone som fugemasse, silikonefuge eller lignende, men her får du altså silikone i form af slanger til forskellige formål.

Leder du efter en speciel type silikoneslange eller tilbehør hertil?

Så fortvivl ej. Vi har et stort udvalg af silikoneslanger! Vi har blandt andet vores standard silikoneslange, som kan anvendes i mange forskellige situationer. Vi har også silikoneslange med tråd, som er en stærkere udgave af vores standard silikoneslange. Den kan holde til mere tryk og modstand, da den er udstyret med en indvendig tråd, som styrker silikoneslangen. Derudover kan du få 4 silikoneslanger, der er bøjet i forskellige grader: silikoneslange i 135 gradersilikoneslange i 180 gradersilikoneslange i 45 grader og silikoneslange i 90 grader. Disse silikoneslanger egner sig alle til steder, hvor du har behov for at omdirigere din slange inde i et system, hvor de skal køre en bestemt grad før det kan lykkedes. Derudover kan du også få vores vakuum silikoneslange. Denne slange er særligt velegnet til alt, som foregår under vakuum. Det er et slidstærkt materiale, som også kan fungere som kabelbeskyttelse. Alle vores silikoneslanger kommer i flere forskellige mål, blandt andet vores silikoneslange 8 mm i blå. Kan du ikke finde den størrelse du leder efter, skal du ikke tøve med at kontakte os! Vi vil hjælpe dig på bedst mulige måde.

Derudover har vi også alverdens tilbehør til vores silikoneslanger, som blandt andet et silikone T-stykke, en slangeklemme i galvaniseret stål, en slangeklemme i rustfrit stålsilikone bælge, en lige silikone reduktion, en silikone reduktion med 45 graders bøjning og en silikone reduktion med 90 graders bøjning. Alle disse former for tilbehør har forskellige funktioner. Blandt andet kan vores T-stykke fungere som en tilslutning af silikoneslanger og forgreningsrør. Vores slangeklemmer holder dine silikoneslanger på plads, og alle silikone reduktioner, både lige og med bøjning, kan forbinde 2 størrelse af silikoneslanger. Vi har et rigtig stort udvalg af silikoneslanger og tilbehør hertil, og du kan se det hele lige ovenover.

Vi står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

+45 32 26 80 26       info@rubberproff.dk