Tætningslister

Tætningslister

Hos Rubberproff kan vi tilbyde et hav af forskellige tætningslister og profiler. Du kan finde alt fra glasbånd, t-profiler, l-profiler, fendere og meget mere. Du finder både tætningslister i fast gummi og i cellegummi. Du kan se vores store udvalg lige her.

Fender (23)

Gummisnor (105)

Firkantprofil (135)

Klemprofiler (7)

Gelænderlister (5)

Rudelister (32)

Glasbånd (14)

L-profiler (10)

U-profiler (37)

P-profiler (23)

T-profiler (6)

Lugepakninger (24)

Dørprofiler (18)

Gummislanger (55)

Tætningslister til et hvert behov

Profiler og tætningslister er vibrationsdæmpende og isolerende lister, som egner sig til at tætne og isolere f.eks. døre og vinduer. De produceres med forskellige materialesammensætninger, men generelt gælder, at materialevalget til tætningslister har en høj elasticitet, og derfor er smidig og fleksibel at arbejde med. Høj elasticitet sikrer også, at profilen er meget modstandsdygtig mod rivning og deformering. Listerne er nemme at håndtere og montere, og kan i de fleste tilfælde nemt klippes til i passende længde under monteringen. Der findes profiler og tætningslister i  et utal af standard geometrier og dimensioner, hvor eksempler er solide firkants- og rundprofiler, rundprofiler med hul og rudeprofiler. Så vil du holde varmen inde, fugten ude og spare på elregningen, så er tætningslister, også kendt som profiler, fra Rubberproff den helt optimale løsning.

Vi har et stort udvalg af tætningslister

Hos Rubberproff finder du et rigtig stort udvalg af tætningslister og profiler til gode priser. Under hver kategori finder du et hav af størrelser, så du kan få den profil, der passer til dit behov. Vores udvalg består af:
Fender
Gummisnor
Firkantprofil
Klemprofiler
Gelænderlister
Rudelister
Glasbånd
L-profiler
U-profiler
P-profiler
T-profiler
Lugepakninger
Dørprofiler
Gummislanger

Kun fantasien sætter grænser

Profiler og tætningslister kan leveres efter ønskede materialeegenskaber, geometri og dimensioner, samt der kan designes og produceres kundespecifikke løsninger. Er du i tvivl om, hvilken gummi der vil være den optimale til dit projekt, står vi klar til at vejlede dig.

Vi står klar til at hjælpe, vejlede og rådgive dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
+45 32 26 80 26     info@rubberproff.dk