Tætningslister

Hos Rubberproff kan vi tilbyde et hav af forskellige tætningslister og profiler. Du kan finde alt fra glasbånd, t-profiler, l-profiler, fendere og meget mere. Du finder både tætningslister i fast gummi og i cellegummi. Du kan se vores store udvalg lige her.

Tætningslister

Hos Rubberproff kan vi tilbyde et hav af forskellige tætningslister og profiler. Du kan finde alt fra glasbånd, t-profiler, l-profiler, fendere og meget mere. Du finder både tætningslister i fast gummi og i cellegummi. Du kan se vores store udvalg lige her.

Firkantprofil (61)

Gummisnor (46)

Gummislanger (55)

Glasbånd (12)

Klemprofiler (7)

Gelænderlister (4)

L-profiler (9)

U-profiler (38)

P-profiler (21)

T-profiler (5)

Rudelister (23)

Dørprofiler (10)

Lugepakninger (15)

Tætningslister til ethvert behov

Profiler og tætningslister er vibrationsdæmpende og isolerende lister, som egner sig til at tætne og isolere f.eks. døre og vinduer. De produceres med forskellige materialesammensætninger, men generelt gælder, at materialevalget til tætningslister har en høj elasticitet, og derfor er det smidigt og fleksibelt at arbejde med. Høj elasticitet sikrer også, at profilen er meget modstandsdygtig mod rivning og deformering. Listerne er nemme at håndtere og montere, og kan i de fleste tilfælde nemt klippes til i passende længde under monteringen. Der findes tætningslister i et utal af standard størrelser og dimensioner, hvor eksempler er solide firkantsprofiler og gummisnore, gummislanger og rudeprofiler. Så vil du holde varmen inde, fugten ude og spare på elregningen, så er tætningslister, også kendt som profiler, fra Rubberproff den helt optimale løsning.

Vi har et stort udvalg af tætningslister

Hos Rubberproff finder du et rigtig stort udvalg af tætningslister og profiler til gode priser. Under hver kategori finder du et hav af størrelser, så du kan få den profil, der passer til dit behov. Vores udvalg består af:

Gummisnor:
Vores gummisnore er vibrationsdæmpende og isolerende. De er særligt egnet til pakninger, o-ringe og egnet til generelt tætningsarbejde. De har en høj slidstyrke og elasticitet. Du kan læse mere om vores gummisnor her.

Firkantprofil:
En firkantprofil er en vibrationsdæmpende, isolerende tætningsliste, som er lavet i EPDM gummi. Profilen findes i både fast gummi og i svampegummi. Du kan læse mere om vores firkantprofil her.

Klemprofiler:
Klemprofiler anvendes til tætning og beskyttelse af skarpe kanter. Vores klemprofiler er lavet i PVC, der er et yderst holdbart og slidstærkt materiale. Du kan anvende tætningslisterne på træ, glas, metal eller plast. Du kan læse mere om vores klemprofiler her.

Gelænderlister:
Vores gelænderlister er produceret i PVC, som gør det til et ekstremt holdbart produkt. Det giver en pæn finish, samtidig med, at du beskytter dit nuværende gelænder og det giver et bedre greb. Du kan læse mere om vores gelænderlister her.

Rudelister:
Rudeprofiler kan anvendes til din båd, bil, traktor og mange flere steder. De kan faktisk anvendes alle steder, du har en rude. Du kan læse mere om vores rudelister her.

Glasbånd:
Glasbånd har det formål at påfylde og forsegle revner og sprækker nær vinduer, døre, skydedøre. Vi har 3 slags du kan vælge i mellem. Du kan læse mere om vores glasbånd her.

L-profiler:
L-profiler har en høj elasticitet, hvilket gør denne profil modstandsdygtig overfor rivninger og perforeringer. Vi har L-profiler i både fast gummi og i cellegummi. Du kan læse mere om vores L-profiler her.

U-profiler:
Vores U-profiler anvendes typisk inden for marineindustrien, karosseribygning og industri. De bruges typisk til tætningsprofiler, kantafslutning, fastspændingsprofil eller som kofanger. Du kan læse mere om vores U-profiler her.

P-profiler:
Vores P-profiler er lavet i fast gummi og de anvendes blandt andet inden for konstruktion af vinduer, industri, bådebyggeri og karrosseri. Du kan blandt andet forsegle et ovenlysvindue i en varevogn eller en campingvogn. Du kan læse mere om vores P-profiler her.

T-profiler:
Vores T-profiler anvendes ofte som tætningsliste på vinduer, døre, vinduesrammer eller lignende. Vi tilbyder T-profiler i cellegummi og i fast gummi. Du kan læse mere om vores T-profiler her.

Lugepakninger:
Vores lugepakninger anvendes ofte som fyldprofil, bufferprofil eller som tætning i skibsluger og skibsdøre. Vores lugepakninger er godkendt i henhold til DVS. Du kan læse mere om vores lugepakninger her.

Dørprofiler:
Dørprofiler anvendes hovedsageligt til at forsegle huller i karrosseri og til metalforarbejdning. Derudover ser du også vores dørprofiler i vandsport. Vi har flere kvaliteter at vælge i mellem. Du kan læse mere om vores dørprofiler her.

Gummislanger:
Vi har et stort udvalg af gummislanger. Vores gummislanger anvedes typisk som tætningsmateriale, isoleringsmiddel, transport af væsker og meget, meget mere. Du kan læse mere om vores gummislanger her.

Kun fantasien sætter grænser

Tætningslister kan leveres efter ønskede materialeegenskaber, geometri og dimensioner, samt der kan designes og produceres kundespecifikke løsninger. Er du i tvivl om, hvilken gummi der vil være den optimale til dit projekt, står vi klar til at vejlede dig.

Søger du i stedet en gummiliste i enten fast gummi eller cellegummi er det også noget vi kan hjælpe dig med. Du kan læse mere om vores gummilister her.

Vi står klar til at hjælpe, vejlede og rådgive dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

+45 32 26 80 26     info@rubberproff.dk