Specialskåret gummistrimler

Hos Rubberproff kan du få specialskåret gummistrimler direkte fra vores adresse. Gummi er stødabsorberende og anvendes derfor i mange tilfælde til at beskytte produkter, emner eller lignende. Gummistrimler anvendes sjældent i sin fulde længe, men skæres til i ønskede stykker, hvilket nemt kan gøres med en hoppykniv. På vores webshop har vi et stort udvalg af gummistrimler – både med og uden klæb:

En gummistrimmel eller stykker heraf har mange forskellige anvendelsesmuligheder, men bruges typisk til opklodsning, afstandsstykker og som mellemlag mellem materialer, produkter eller lignende. Til sådanne formål er gummistrimler nemme at håndtere sammenlignet med en gummidug.

Gummistrimler fremstilles i mange forskellige materialer, kvaliteter og tykkelser, og kan leveres efter ønskede materialeegenskaber, geometri og dimensioner. Gummistrimler kan leveres både med og uden klæb. Uanset hvad dit behov er, og hvad du skal bruge dem til, så kan Rubberproff levere det ønskede.

Søger du en specialskåret gummistrimmel i mål, som du ikke kan finde på webshoppen? Så tag kontakt til os og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske. Vi skærer nemlig selv vores gummistrimler

Vi står klar til at hjælpe, vejlede og rådgive dig med den rette løsning til dit kommende projekt. Du kan kontakte os ved at trykke på knappen nedenfor:

Derudover kan du også kontakte os via vores chatfunktion, via e-mail eller via telefonen. Vi står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig med den rette løsning til dit kommende projekt.

 +45 32 26 80 26          info@rubberproff.dk

3 hurtige om gummistrimler

Gummistrimler er strimler af gummi, som bruges som tætningsliste, isoleringsliste eller meget andet. Gummistrimler fremstilles i mange forskellige gummi materialer, kvaliteter og tykkelser, og kan leveres efter ønskede materialeegenskaber, geometri og dimensioner.

En gummistrimmel har mange forskellige anvendelsesmuligheder, men bruges typisk til opklodsning, afstandsstykker og som mellemlag mellem materialer, produkter eller lignende. Derudover bruges de som tætningslister og til at isolere i revner ved blandt andet døre og vinduer.

Ja, selvfølgelig kan du det! Vi skærer selv vores gummistrimler, så hvis du ønsker en tykkelse og bredde, som du ikke kan finde på webshoppen, er du mere end velkommen til at kontakte os med dine ønsker.