VULKANISERING

Rubberproff tilbyder forskellige løsninger med vulkanisering af gummi på valser, stålemner og lignende.
Hvad enten dine krav gælder belastning, UV, kemikalier, fødevarer eller lignende, finder vi en løsning med et materialevalg til dit individuelle behov, og fremstiller prototype til godkendelse. Materialevalg kan også være andre løsninger end gummi – PUR er særlig anvendeligt til til hjul og valser grundet høj elasticitet og god resistens overfor kemikalier. Du vælger selv, om du leverer emnerne, hvorpå gummi skal vulkaniseres, eller om vi skal levere en færdig løsning.

Vulkanisering er en proces, hvor der anvedes varme og tryk til at genoprette gummiets elastiske egenskaber omkring eksempelvis valsekerner, hvilket sikrer optimal binding mellem gummibelægning og metallet.

Ingen bekymringer

Rubberproff tilbyder også ombelægning af valser. Gummivalser anvendes i mange forskellige industrier og til mange forskellige formål, hvor de bruges i drift dagligt og udsættes for stor belastning. Det slider hårdt på valsen, hvorfor det i mange tilfælde bliver nødvendigt med en ombelægning. Her fjernes den gamle belægning, valsen renses og der efterfølgende vulkaniseres en ny belægning.

Hos Rubberproff har vi en mission – tilfredse kunder. Det bestræber vi os på ved at fokusere på 3 elementer – kvaliteten af produktet, konkurrencedygtige priser og landets højeste serviceniveau.

Vi står klar til at hjælpe, vejlede og rådgive dig med den rette løsning til dit kommende projekt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.