lim html

Lim

Hos Rubberpoff har vi forskellige former for lim til pakninger og mange andre former for materiale såsom træ, metal, filt, læder og meget, meget mere. Så, hvis du har du brug for sekundlim til små elementer eller en stor bøtte kontaktlim, så har vi lige det, du leder efter. Du kan se vores udvalg forskellige typer lim lige her.

Lim

Hos Rubberpoff har vi forskellige former for lim til pakninger og mange andre former for materiale såsom træ, metal, filt, læder og meget, meget mere. Så, hvis du har du brug for sekundlim til små elementer eller en stor bøtte kontaktlim, så har vi lige det, du leder efter. Du kan se vores udvalg forskellige typer lim lige her.

Viser alle 6 resultater

Køb lim til alverdens formål

Står du og mangler lim til at lime små metal stænger sammen? Eller har du noget træ til en konstruktion, som skal du skal bruge lim til? Så kan du få lige det, du søger her! Vi har flere forskellige produkter indenfor lim til alverdens formål.

Rubberproffs lim-sortiment

Sekundlim
Du kan blandt andet få sekundlim. Sekundlim er det vi kalder en 1-kompenent hurtighærdende cyanoacrylatlim. Det er en lim, der kan bruges til stort set alle formål. Dog vil vi stærkt anbefale, at du anvender vores sekundlim til limning af blandt andet små elementer af metal, gummi, træ, plastik, glas, tekstiler og læder.

Kontaktlim
Vores kontaktlim er det vi kalder en kontaktlim 281, som er en all-round neoprenbaseret letflydende kontaktlim. Den er særligt velegnet til limning af tætte flader samt de steder, hvor du ønsker en øjeblikkelig effekt. Vores kontaktlim kan anvendes på blandt andet plast. Derudover er vores kontaktlim 281 også særligt velegnet til limning af:
 Træ
 Fiber- og spånplader
 Diverse typer plastlaminater
 Filt
 Natur- og kunstgummi
 Læder
 Skumstoffer
 Beton
 Glas
 Metaller og meget, meget mere.

Dog anbefaler vi, at du ikke anvender kontaktlimen på flamingo (polystyrenskum).

Vores kontaktlim fås i 2 størrelser: Kontaktlim 81 – 40 ml og Kontaktlim 281 – 250 ml.

Montagelim
Hvis du søger efter montagelim, har vi det helt rette produkt til dig. Vores Montage Ekstra 292 i sort er en neutral, lugtfri, fugthærdende montagelim, der er fri for opløsningsmidler og ftalater. Denne montagelim danner en stærk, men samtidig elastisk limfuge, der kan optage eventuelle bevægelser imellem diverse bygningsdele. Du kan med fordel anvende Montage Ekstra 292 både inde og ude. Du kan anvende den på væggen, i loftet og på gulvet. Den er rigtig god til opsætning af spejle, paneler og andre pladematerialer, som du gerne vil have limet hurtigt og sikkert op.

Montage lim hæfter på mange forskellige materialer:
• Træ
• Glas
• Beton
• Mursten
• Glasfiber
• Plexiglas
• Malede overflader
• De fleste metaller
• Visse typer af plast og gummi.

Montagelim til fliser
Hos Rubberproff kan du også få montage lim til fliser. Vores montage lim eurocol er en meget holdbar, vand- og opløsningsmiddelfri, tokomponent PU-baseret montage lim. Den anvendes til installation af gulvbelægninger, hvor der ofte er meget trafik. Limen er særligt velegnet til:

 Vinylfliser
 Vinylfliser lavet af genanvendte materialer
 PVC fliser
 Gummifliser med slebet bagside

Derudover kan du også anvende limen på alle typer undergulve såsom:

 Cementbaseret (afretning)
 Renset metalplader
 Mastisk asfalt (Den vandtætte version af asfaltbeton)
• Trækompositplader

Vi står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

+45 32 26 80 26          info@rubberproff.dk