Lydabsorberende skum

Hos Rubberproff tilbyder vi lydabsorberende skum. Dette materiale er lavet på basis af polyurethan og derfor har det også betegnelsen bobleskum eller æggebakkeskum. Dette materiale giver en fremragende lydisolering i vægge, lofte eller gulve. Det er et fleksibelt og elastisk materiale – derudover har det også isolerende egenskaber. Du kan se vores udvalg her.

Lydabsorberende skum

Hos Rubberproff tilbyder vi 2 varianter af lydabsorberende skum – et med klæb og et uden. Dette materiale er lavet på basis af polyurethan og derfor har det også betegnelsen bobleskum. Dette materiale giver en fremragende lydisolering i vægge, lofte eller gulve. Det er et fleksibelt og elastisk materiale – derudover har det også isolerende egenskaber. Du kan se vores udvalg her.

Viser alle 3 resultater

Lydabsorberende vægpaneler

Hos Rubberproff kan du få akustisk lydabsorberende skum, som har en pyramidestruktur på den ene side af materialet for perfekt lydisolering og dæmpning af baggrundsstøj. I og med, at materialet har en åben cellestruktur, har det meget gode lydabsorberende evner og et meget slankt udseende.

Hvilke fordele har æggebakkeskum?

Udover at være lydabsorberende, have en fremragende lydisolering, en åben celle struktur, forbedrer det også rumakustikken. Det beskytter også mod støjforurening. Derfor kan du med fordel anvende dette materiale på byggepladser, fabrikker og andet, hvor du gerne vil sørge for et bedre og behageligere arbejdsmiljø. Vores lydabsorberende skum er også antiallergen, let, syntetisk og særligt modstandsdygtigt.

Hvor anvendes lydabsorberende skum?

Dette lydabsorberende skum kan anvendes mange forskellige steder. Dette tæller blandt andet i:
 Lydstudier
 Festsal
 Læsesal
 Hus
 Koncertsal
 Kontor
 Skole
 Pools
 Tekniske områder

Du kan også anvende materialet i lejeligheder og studieboliger, hvor du gerne vil sørge for, at bygningen ikke er særligt lydt.

Vi står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

+45 32 26 80 26          info@rubberproff.dk