Beskyttelseslister

Rubberproff har en bred vifte af beskyttelseslister – både til hjørner, til væggen eller som skridsikker tape til eksempelvis trapper. På grund af de reflekterende orange striber er vores beskyttelseslister eksempelvis ideelle til at gøre bilister og chauffører mere opmærksomme på hjørner, når det er mørkt, hvilket minimerer omkostninger til eventuelle skader i forbindelse med påkørsel. Hjørne- og vægbeskytterne fås i både massivt gummi og EVA-skum, hvilket gør dem velegnede til mange formål, idet det er en god langsigtet økonomisk løsning.   

Beskyttelseslister

Rubberproff har en bred vifte af beskyttelseslister – både til hjørner, til væggen eller som skridsikker tape til eksempelvis trapper. På grund af de reflekterende orange striber er vores beskyttelseslister eksempelvis ideelle til at gøre bilister og chauffører mere opmærksomme på hjørner, når det er mørkt, hvilket minimerer omkostninger til eventuelle skader i forbindelse med påkørsel. Hjørne- og vægbeskytterne fås i både massivt gummi, hvilket gør dem velegnede til mange formål, idet det er en god langsigtet økonomisk løsning.   

Viser alle 4 resultater

Øg sikkerheden og forebyg skader med beskyttelseslister

Der opstår ofte skader på bygninger, produkter og fartøjer i forbindelse med transport og manøvren, hvilket kan forebygges ved påkørselsbeskyttelse som beskyttelseslister. Sikkerhedsprodukter i gummi tjener hurtigt sig selv hjem igen, da de bidrager til at minimere eller helt fjerne omkostninger til eventuelle reparationer af bygninger, udstyr eller fartøjer.  Vores produkter er lavet i massiv gummi, som både er let, slidstærkt og holdbart, hvilket gør vores produkter til en langsigtet økonomisk løsning. De er ligeledes lette at montere, og de kræver ingen vedligeholdelse. Vores hjørne- og vægbeskyttere kommer i sort med en orange refleks.

Hjørne- og vægbeskytterne anvendes ofte her:
• Parkeringskælder
• Garager
• Havne
• Laststeder med begrænset plads

Skridsikker tape i enhver dimension

Rubberproff sælger også stridsikker tape, som kan bruges og monteres overalt på grund af tapens klæbende underside. Den grove og skridsikre overflade sikrer, at der ikke sker uforudsete uheld. Tapen anvendes ofte som gulvmarkør, i lifte, på trapper eller andre steder hvor et skridsikkert underlag er uundværligt. Vi sælger skridsikker tape i både 25 mm, 50 mm og 100 mm.

Vi står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 +45 32 26 80 26        info@rubberproff.dk