OM RUBBERPROFF

Gummi er et materiale, der er karakteriseret ved sine elastiske egenskaber, hvilket ingen andre produkter kan præstere. Det betyder, at et gummiprodukt vil finde tilbage til sin oprindelig form efter deformation – eksempelvis ved stræk. Derudover er gummi et materiale med mange anvendelsesmuligheder, hvilket gør det enestående og yderst interessant.
Einstein var begejstret for fysik, hvilket resulterede i teorier, som er fundamentet for den nuværende forståelse af universet. H. C. Andersen var begejstret for eventyr og fortællinger, som i dag skaber kreativitet og udvikling hos børn. Hos Rubberproff er vi begejstret for gummi, og vi ønsker at udvikle den bedste løsning og dermed skabe merværdi for dig.
Hos Rubberproff leverer vi ikke bare gummikomponenter og løsninger. Vi leverer gummikomponenter og løsninger, som skal bruges i dit produkt, hvor det fungerer enten stødabsorberende og isolerende, og derfor er afgørende for dit produkts eller maskinens virke.

Rubberproff ønsker at bidrage til og sikre, at dit produkt fungerer optimalt med de produkter og løsninger, som Rubberproff kan levere.