OM RUBBERPROFF

Gummi er et materiale, der er karakteriseret ved sine elastiske egenskaber, hvilket ingen andre produkter kan præstere. Det betyder, at et gummiprodukt vil finde tilbage til sin oprindelig form efter deformation – eksempelvis ved stræk. Derudover er gummi et materiale med mange anvendelsesmuligheder, hvilket gør det enestående og yderst interessant.

Einstein var begejstret for fysik, hvilket resulterede i teorier, som er fundamentet for den nuværende forståelse af universet. H. C. Andersen var begejstret for eventyr og fortællinger, som i dag skaber kreativitet og udvikling hos børn. Hos Rubberproff er vi begejstret for gummi, og vi ønsker at udvikle den bedste løsning og dermed skabe merværdi for dig.

Hos Rubberproff leverer vi ikke bare gummikomponenter og løsninger. Vi leverer gummikomponenter og løsninger, som skal bruges i dit produkt, hvor det fungerer enten stødabsorberende og isolerende, og derfor er afgørende for dit produkts eller maskinens virke.

Rubberproff ønsker at bidrage til og sikre, at dit produkt fungerer optimalt med de produkter og løsninger, som Rubberproff kan levere

VORES MISSION

Mission er at tilbyde vores kunder den bedste kvalitetsgummi i industrien til den laveste mulige pris og hurtige leveringstider. Vi sælger kundetilpassede løsninger, så du kan få lige det kvalitetsprodukt, du står og mangler. Troværdighed er et nøgleord for os, og vi stræber efter at sikre dig solide løsninger

HVEM ER VI

Blev født ud af en fælles passion for god service og løsningorienterede produkter. Vi tror på, at åben dialog og fælles forståelse vil danne den bedste grundsten for rådgivning til vores kunder. Vi sætter en ære i at gøre en ekstra indsats, og går aldrig på kompromis, når det gælder kvalitetssikring, service og rådgivning.