Kompetencer

Hos Rubberproff kan vi tilbyde dig flere forskellige kompetencer. Udover alle vores produkter du kan købe direkte på vores webshop, kan vi også tilbyde dig 4 af vores kernekompetencer:

Formstøbte pakninger:
Formstøbning er en sprøjtestøbe proces, hvor der laves en form, som er en “skabelon” af det produkt, som ønskes fremstillet. Denne form anvendes til produktion af det ønskede antal af produktet. Derfor kan du få specialfremstillet pakninger til de projekter, hvor standard pakninger ikke er tilstrækkelige. Du kan læse mere om vores formstøbte pakninger her.

Specialskåret gummistrimler:
Hos Rubberproff har vi mulighed og kompetencer til selv at skære gummistrimler i de mål, som du søger. Vi har standard tykkelser og dimensioner, men hvis du søger noget, der er specialskåret i specielle mål, kan du kontakte os med din forespørgsel og vi vil gøre hvad vi kan for at imødekomme den. Du kan læse mere om vores  specialskåret gummistrimler her.

Skåret pakninger:
Pakninger kan fremstilles i mange forskellige materialer, kvaliteter og tykkelser, og kan leveres efter ønskede materialeegenskaber, geometri og dimensioner. Vi kan skære pakninger ud fra dine ønsker og behov. Du kan læse mere om vores skåret pakninger her.

Vulkanisering:
Vulkanisering er proces, hvor der anvendes høj varme og tryk til at genoprette gummiets elastiske egenskaber, blandt andet omkring valsekerner. Dette sikrer en optimal binding mellem gummibelægning og metallet. Du kan læse mere om vulkanisering her.

Ekspert rådgivning hele vejen

Hos er du sikker på at tale med fagpersoner, som har styr på sit gummi. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at rådgive dig hele vejen. Du kan kontakte os på chatten, via mail eller ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål og vi sidder klar til at hjælpe dig! 

Vi står klar til at hjælpe, vejlede og rådgive dig med dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

  +45 32 26 80 26          [email protected]