GUMMISTRIMLER

Gummi er stødabsorberende og anvendes derfor i mange tilfælde til at beskytte produkter, emner eller lignende. Gummistrimler anvendes sjældent i sin fulde længe, men skæres til i ønskede stykker, hvilket nemt kan gøres med en hoppykniv. En gummistrimmel eller stykker heraf har mange forskellige anvendelsesmuligheder, men bruges typisk til opklodsning, afstandsstykker og som mellemlag mellem materialer, produkter eller lignende. Til sådanne formål er gummistrimler nemme at håndtere sammenlignet med en gummidug.

Gummistrimler fremstilles i mange forskellige materialer, kvaliteter og tykkelser, og kan leveres efter ønskede materialeegenskaber, geometri og dimensioner. Gummistrimler kan leveres både med og uden klæb. Uanset hvad dit behov er, og hvad du skal bruge dem til, så kan Rubberproff levere det ønskede.

Hos Rubberproff har vi en mission – tilfredse kunder. Det bestræber vi os på ved at fokusere på 3 elementer – kvaliteten af produktet, konkurrencedygtige priser og landets højeste serviceniveau.

Vi står klar til at hjælpe, vejlede og rådgive dig med den rette løsning til dit kommende projekt.

Gummistrimler fremstilles i mange forskellige gummi materialer, kvaliteter og tykkelser, og kan leveres efter ønskede materialeegenskaber, geometri og dimensioner.

En gummistrimmel har mange forskellige anvendelsesmuligheder, men bruges typisk til opklodsning, afstandsstykker og som mellemlag mellem materialer, produkter eller lignende.

Ja, selvfølgelig kan du det! Gummistrimler kan leveres både med og uden klæb. Uanset hvad dit behov er, og hvad du skal bruge dem til, så kan Rubberproff levere det ønskede.