Firkantprofil

Mangler du en firkantprofil som er vibrationsdæmpende? Eller mangler du noget til at isolere dine lister, som egner sig til at tætne og isolere eksempelvis døre og vinduer? Så se med her – Rubberproff har dét, du mangler, se også vores store udvalg af tætningslister. Vi har både fast firkantprofil og svampegummi firkantprofil. Vores firkantprofiler er lavet af EPDM-gummi, hvilket betyder, at de er UV- og ozon bestandige og derfor kan holde til ekstreme vejrforhold. Vores firkantprofiler fås desuden i mange størrelser, og vi kan ligeledes nemt designe og producere kundespecifikke løsninger, der passer til dine behov.

Firkantprofil

Mangler du en firkantprofil som er vibrationsdæmpende? Eller mangler du noget til at isolere dine lister, som egner sig til at tætne og isolere eksempelvis døre og vinduer? Så se med her – Rubberproff har dét, du mangler. Vi har både fast firkantprofil og svampegummi firkantprofil, se også vores store udvalg af tætningslister. Vores firkantprofiler er lavet af EPDM-gummi, hvilket betyder, at de er UV- og ozon bestandige og derfor kan holde til ekstreme vejrforhold. Vores firkantprofiler fås desuden i mange størrelser, og vi kan ligeledes nemt designe og producere kundespecifikke løsninger, der passer til dine behov.

Fast firkantprofil (13)

Svampegummi firkantprofil (48)

Firkantprofil – den sikre tætningsliste

Firkantprofiler i fast gummi og svampegummi er vibrationsdæmpende og isolerende lister, som egner sig til at tætne og isolere for eksempel døre eller vinduer. Tætningslisterne har en høj slidstyrke og elasticitet, hvilket gør dem utrolig smidige og fleksible at arbejde med. Høj elasticitet sikrer også, at profilerne er meget modstandsdygtige mod rivning og perforering, hvilket også sikrer en lang levetid for firkantprofilen. Listerne er nemme at håndtere og montere, og de kan i de fleste tilfælde nemt klippes til i passende længde under monteringen, hvilket gør dem velegnet til mange formål.

Vores firkantprofiler og svampegummi:

Hos Rubberproff har vi et bredt udvalg af firkantprofiler og svampegummi:

Fast firkantprofil
En fast firkantprofil bruges ofte som tætningsliste, og firkantprofilen bruges tit i metalindustrien, bygningsindustrien og bilindustrien.

Svampegummi
Vores svampegummi er et andet fortrukken valg som tætningslister til luger, dørprofiler eller afslutningsliste.

Andre tætningslister af gummi

Vores udvalg af tætningslister er meget stort, så hvis du ikke har fundet det, du søger her, så tag et kig på vores udvalg af andre profiler her.

Er du i tvivl om, hvilken gummi, der vil være den optimale til dit projekt, står vi klar til at vejlede dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

      +45 31 31 94 13        info@rubberproff.dk