Legepladsfliser

Legepladsfliser

Med legepladsfliser fra Rubberproff skaber du et sikkert og bæredygtigt legemiljø for de mindste og de barnlige sjæle. Dæmpningseffekten med vores legepladsfliser beskytter både børn og voksne mod skader ved fald. Sikkerheden på legepladsen er i top med godkendte faldhøjder på fliserne, og gummifliserne er derfor ideelle under og omkring legepladsudstyr. Gummifliserne er lette at montere, og de kræver minimalt vedligeholdelse. Fliserne har en bølgestruktur på undersiden, så overskydende vand let kan dræne igennem. Du kan se vores udvalg af legepladsfliser her.

Viser alle 10 resultater

Gummi legepladsfliser i mange farver og størrelser

Lad børnene få et sikkert og bæredygtigt legemiljø med legepladsfliser, hvor sikkerheden er i top. Gummifliserne kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det kan dog være nødvendigt at vaske dem én gang om året eller efter behov.  Fliserne er desuden produceret af 100 % genanvendt gummi, hvilket gør dem det miljøvenlige valg.
Gummifliserne er desuden lette at skære i den foretrukne form og nemme at montere. Fliserne fås i forskellige farver, mønstre og størrelser, og kan kombineres efter fri fantasi. Fliserne har en lang levetid samtidig med, at de er miljøvenlige. Vi gør derfor også opmærksom på, at fliserne kan have en lille forskel i farve, da de fremstilles af genanvendt gummi.
Gummifliser har en fremragende dræning, og de har et godt greb i både våde og tørre forhold.

De sikreste gummifliser på markedet

Vores gummi legepladsfliser er blevet omfattende testet ved hjælp af HIC (Head Injury Criterion) testprocedurer. Fliserne opfylder den europæiske standard EN 1177: 2008, som er forbundet med stødabsorberende overflader. Dette giver vores fliser den maksimale beskyttelse for børn, der leger, så de så vidt muligt undgår skrammer og blå mærker i tilfælde af fald.  Fliserne har en godkendt faldhøjde på op til 3 meter, og de kan bruges både indendørs og udendørs.
Gummifliser er en bæredygtig løsning til din legeplads og for miljøet, fordi fliserne er lavet af genbrugsmaterialer – men også for dit budget, fordi du ikke behøver at bekymre dig om

Nyttig information om lægning af gummifliser

Fliserne har et bundlag med blokerende tekstur, der giver vand god mulighed for at trække igennem, hvilket vil sige, at du undgår vandpytter på fliserne efter en regnbyge. Når fliserne lægges, anbefales det at lægge fliserne på en jævn overflade, så der ikke opstår ujævnheder. Det er ikke noget problem, hvis der allerede er lagt beton, brusten eller lignende.

Vi står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 +45 32 26 80 26          info@rubberproff.dk