massiv gummiplade

Neopren gummiplader

Neopren gummiplader er også kendt som CR gummi. Dette materiale er det mest alsidige af de mest kommercielle gummikvaliteter. Det er bredt anvendeligt og kan klare mange kemikalier, opløsningsmidler, mineraler og fedtstoffer. Derudover klarer det sig også udemærket i alt slags vejr. Vi har 2 hårdheder at vælge i mellem, som du kan se herunder.

Neopren gummiplader

Neopren gummiplader er også kendt som CR gummi. Dette materiale er det mest alsidige af de mest kommercielle gummikvaliteter. Det har en arbejdstemperatur på +80°C. Det er bredt anvendeligt og kan klare mange kemikalier, opløsningsmidler, mineraler og fedtstoffer. Derudover klarer det sig også udemærket i alt slags vejr. Vi har 2 hårdheder at vælge i mellem, som du kan se herunder.

Neopren 40 Shore A (7)

Neopren 65 Shore A (16)

Neopren gummiplader

Vores neopren gummiplader er opnået ved en polymerisering af chloropren, hvilket er en sammenkædningsproces af molekyler for at skabe neopren. Denne proces har den effekt, at dette gummi er en olieresistent erstatning for naturgummi, som ikke tåler olier. Neopren er desuden et syntetisk gummi, der er særligt slidstærkt og holdbart i mange år. Neopren er særligt modstandsdygtigt over for varme, ozon og UV-stråling – og så klæber det sig godt til metal.

Forskellige varianter

Hos Rubberproff finder du 2 forskellige varianter med 2 forskellige hårdheder:

Neopren 40 Shore A: Denne variant har alle de samme kvaliteter og egenskaber, som er nævnt ovenfor. Den har en hårdhed på 40 Shore A, hvilket er et forholdsholdsvist blødt materiale. Du kan læse mere om vores neopren 40 Shore A her.

Neopren 65 Shore A: Denne variant har også alle de samme kvaliteter og egenskaber, som er nævnt ovenfor. Den har en hårdhed på 65 Shore A, hvilket er betydeligt mere end varianten nævnt ovenfor. Du kan læse mere om vores neopren 65 Shore A her.

Hvor kan jeg bruge neoprengummi?

Du kan anvende neopren mange steder, da det på baggrund af dets mekaniske og slidbestandige egenskaber er egnet i mange forskellige brancher. Neopren bruges bl.a. også til at lave gummislanger, som du kan finde på vores hjemmeside.

Du kan blandt andet anvende neopren i pakninger, til byggetekniske formål eller som et lag mellem stålkonstruktioner. Vi anbefaler også at bruge neopren steder, hvor det er nødvendigt at have et stærkt og stødabsorberende materiale. Derudover har du også mulighed for at få skåret vores neopren i strimler eller pakninger, og derved kan du bruge det til endnu flere formål.

Hvor kender du ellers neoprengummi fra?

Neopren gummi er blandt andet alment kendt fra materialet gummistøvler og våddragter er produceret i. Derudover er der også mange, der muligvis kender materialet fra den industrielle sektor.

Vi står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

+45 32 26 80 26          info@rubberproff.dk