FORMSTØBTE PAKNINGER

Gummi er det foretrukne materialevalg til pakninger, som er et tætningselement, der ved sammenpresning slutter luft- og væsketæt mellem to emner. Det kan være væsker som vand, olie, benzin eller andet. Gummi er særlig velegnet til dette formål, grundet sine enestående elastiske og slidstærke egenskaber.

Formstøbning er en sprøjtestøbe process, hvor der laves en form, som er en negativ af det produkt, som ønskes fremstillet. Denne form anvendes til produktion af det ønskede antal af produktet.

Formstøbte pakninger er grundet de mange muligheder den foretrukne løsning indenfor mange industrier.

Ekspert rådgivning hele vejen

Formstøbte pakninger af gummi fremstilles til projekter, hvor standard pakninger ikke er tilstrækkelige. Med formstøbning er det muligt at fremstillige pakninger i alverdens geometrier og dimensioner. Udformning, materialevalg, dimensioner og kvalitet afhænger derfor af dit projekt, og vi samarbejder for at finde den bedste løsning til netop dit projekt. Vi tilbyder hjælp til design, materialevalg og tegninger til din individuelle løsning, og fremstiller prototype til godkendelse.

Hos Rubberproff har vi en mission – tilfredse kunder. Det bestræber vi os på ved at fokusere på 3 elementer – kvaliteten af produktet, konkurrencedygtige priser og landets højeste serviceniveau.

Vi står klar til at hjælpe dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 +45 32 26 80 26        info@rubberproff.dk