Formstøbte pakninger

Indholdsfortegnelse

Hvad er formstøbte pakninger?

Formstøbte pakninger fås i et stort udvalg af udformninger, størrelser og dimensioner. I princippet afhænger pakningen af dit projekt. En formstøbt gummipakning er essentielt gummiemner, som er støbt i en specifik støbeform, som er designet og produceret til selve produktionen/projektet. Formstøbte pakninger er derfor en af de fortrukne løsninger inden for mange forskellige brancher og industrier.

Hvad er pakninger?

Helt generelt er pakninger et tætningselement, der ved sammenpresning slutter luft og væske tæt mellem to emner. Det kan være væsker som vand, olie, benzin eller andet. Gummi er specielt velegnet til dette formål, da gummi generelt har enestående elastiske og slidstærke egenskaber.

Herudover kan pakninger også være med til at hindre støv, snavs og væske eller forureninger ind i mellem de pakkede flader. De kan også anvendes til at bibeholde et tryk eller undertryk i det rum, hvor pakninger befinder sig. Derudover kan pakninger også fungere som en kombination af ovenstående.

Ja, pakninger har mange egenskaber – og det er også gældende for formstøbte pakninger.

Hvordan bliver pakningerne anvendt?

Formstøbt gummi giver et utal af anvendelsesmuligheder, og det bliver benyttet i større eller mindre grad inden for stort set alle brancher og industrier. Denne type pakning anvendes blandt andet som komplekse formdele, membraner og ventiler samt gummi-metal støbninger. Med andre ord: der er stort set ingen begrænsning for, hvad der kan produceres. Det hele afhænger af materialevalg og produktionsmetode.

Leder du efter fladpakninger?

Der findes mange forskellige former for pakninger. Denne side handler om formstøbte pakninger, men vi kan også producere fladpakninger i stort set alle gummikvaliteter. Er du på udkig efter flangepakninger? Så har vi også et stort udvalg af dette.

Ekspertrådgivning hele vejen

Formstøbte pakninger af gummi fremstilles til projekter, hvor standard (præ-fabrikerede) pakninger ikke er tilstrækkelige. Med formstøbning er det muligt at fremstille pakninger i alverdens geometrier og dimensioner. Udformning, materialevalg, dimensioner og kvalitet afhænger derfor af dig og dit projekt, og vi samarbejder gerne for at finde frem til den bedste løsning til dit projekt.

Vi tilbyder assistance til design, materialevalg og tegninger af dit individuelle projekt – og vi fremstiller gerne en prototype til godkendelse inden produktionen.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

FAQ

Pakninger er et tætningselement, der ved sammenpresning slutter luft og væske tæt mellem to emner.

Denne type pakning anvendes blandt andet som komplekse formdele, membraner og ventiler samt gummi-metal støbninger. Der er dog stort set ingen grænser for, hvad formstøbte pakninger kan bruges til.

Selvfølgelig kan du det! Vi støber din pakning efter dit ønske og behov. Hvis du har behov for assistance – så er vi her til at hjælpe.