Gummiprofiler

Profiler

Rubberproff har et enormt udvalg af gummiprofiler til et hvert behov. Profiler og tætningslister har en vibrationsdæmpende og isolerende effekt, og de egner sig derfor godt til at isolere døre eller vinduer – både på huse, biler, både eller lignende. Vores profiler er meget fleksible og derfor nemme at arbejde med, hvilket betyder, at du nemt kan montere profilerne selv.

 

Dørprofiler (18)

Firkantprofil (135)

Gelænderlister (5)

Glasbånd (14)

Gummislange (55)

Gummisnor (104)

Klemprofiler (8)

L-profiler (10)

Lim (5)

Lugepakninger (24)

P-profiler (23)

Rudeprofiler (32)

T-profiler (6)

Trappemåtte (6)

U-profiler (37)

Gummiprofiler til et hvert behov

Profiler og tætningslister er vibrationsdæmpende og isolerende. De egner sig godt til tætning og isolering af for eksempel døre og vinduer. De bliver produceret med forskellige materialesammensætninger, men generelt gælder det, at materialevalget til tætningslister har en høj elasticitet. Derfor er profilerne og listerne smidige og fleksible at arbejde med. Høj elasticitet sikrer også, at profilen er meget modstandsdygtig mod rivning og deformering, hvilket også giver dem en lang levetid. Listerne er nemme at håndtere og montere, og i de fleste tilfælde kan de nemt klippes til i passende længde under monteringen. Der findes profiler og tætningslister i et utal af standard geometrier og dimensioner. Nogle eksempler er solide firkants- og rundprofiler, rundprofiler med hul og rudeprofiler. Så hvis du vil holde varmen inde, fugten ude og spare på elregningen, så er tætningslister af gummi den helt rigtige løsning.

Danmarks største udvalg af gummilister

Gummilister fremstilles i mange forskellige materialer, farver, hårdheder og tykkelser, og vi leverer efter ønskede materialeegenskaber, geometri og dimensioner. Vi leverer også gummistrimler både med og uden klæb.

Hos Rubberproff har vi et bredt udvalg af profiler:

Firkant profil:
Firkantprofiler er særlig brugbare som tætningslister til at isolere eller støddæmpe døre eller vinduer.

Klemprofiler
Rubberproffs klemprofiler er ideelle som kantlister til at beskytte mod skarpe sider og kanter af træ, glas, metal og/eller plast.

Rudeprofiler:
Vores rudeprofiler sikrer tætning af ruder i din bil, traktor eller lignende.

T-profiler
T-profiler kan anvendes på adskillelige måder, men man ser dem ofte som tætningsliste på døre, vinduer, vinduesrammer eller lignende.

Fender
Fenderlister er ideelle som stødabsorberende kofangere til skibe og både, fordi de beskytter mod stød og skrammer.

Gummisnor:
Rubberproff sælger alverdens gummisnore I mange forskellige kvaliteter og størrelser. Alt fra neopren, EPDM, Nitril, Viton og silikone. De er vibrationsdæmpende og isolerende, og så har de en rigtig høj slidstyrke.  

Dørprofil
Vores dørprofiler anvendes hovedsageligt til at forsegle huller i karrosseri og til metalforarbejdning. De kan også bruges indenfor windsurfing til at klemme masten på brættet.  

L-profil:
L-profiler har en høj elasticitet, hvilket gør denne type gummi meget modstandsdygtig overfor rivninger og perforeringer. Alle vores L-profiler er lavet i EPDM-kvalitet og fås både i en blød cellegummi udgave og en massiv gummi udgave.

U-profil:
U-profiler anvendes blandt andet inden for marine, karosseribygning og industri. De anvendes typisk som tætningsprofiler, kantafslutning, fastspændingsprofil eller som kofanger

Lim:
Hos Rubberpoff har vi forskellige former for lim til pakninger og mange andre former for materiale såsom træ, metal, filt, læder og meget, meget mere.

Glasbånd:
Glasbånd fås i flere forskellige typer, som alle har samme formål: at påfylde og forsegle revner og sprækker nær vinduer og døre. Hos os kan du vælge mellem D-tætningsliste med klæb, kronliste med klæb og en P-profil med klæb. 

Gelænderlister
En gelænderliste giver en pæn finish, samtidig med, at det beskytter både gelænder og giver et bedre greb.

P-profiler:
Materialet på vores P-profiler er lavet af en høj elasticitet, hvilket gør denne profil fremragende modstandsdygtig over for rivninger og perforeringer.

Lugepakninger:
Vores lugepakninger anvendes ofte som fyldprofil, bufferprofil eller som en tætning i skibsluger og skibsdøre.

Kun fantasien sætter grænser

Vi leverer profiler og tætningslister efter dine ønsker til materialeegenskaber, geometri og dimensioner. Derudover tilbyder vi kundespecifikke løsninger. Er du i tvivl om, hvilket gummi der er den optimale løsning til dit projekt, så står vi klar til at vejlede dig.

Vi står klar til at hjælpe, vejlede og rådgive dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

+45 31 31 94 13         info@rubberproff.dk