Dørprofiler (18)

Firkant Profil (134)

Gummisnor (10)

Glasbånd (3)

Klemprofiler (8)

Gelænderlister (5)

Rudeprofiler (32)

Trappemåtte (6)

L-Profiler (10)

P-Profiler (21)

T-Profiler (6)

U-Profiler (38)

Gummiprofiler til et hvert behov

Profiler og tætningslister er vibrationsdæmpende og isolerende. De egner sig godt til tætning og isolering af f.eks døre og vinduer. De bliver produceret med forskellige materialesammensætninger, men generelt gælder, at materialevalget til tætningslister har en høj elasticitet. Derfor er profilerne og listerne smidige og fleksible at arbejde med. Høj elasticitet sikrer også, at profilen er meget modstandsdygtig mod rivning og deformering. Listerne er nemme at håndtere og montere, og i de fleste tilfælde kan de nemt klippes til i passende længde under monteringen. Der findes profiler og tætningslister i et utal af standard geometrier og dimensioner. Nogle eksempler er solide firkants- og rundprofiler, rundprofiler med hul og rudeprofiler. Så hvis du vil holde varmen inde, fugten ude og spare på elregningen, så er tætningslister af gummi den helt rigtige løsning.

Danmarks største udvalg af gummilister

Gummilister fremstilles i mange forskellige materialer, farver, hårdheder og tykkelser, og vi leverer efter ønskede materialeegenskaber, geometri og dimensioner. Vi leverer også gummistrimler både med og uden klæb.

Kun fantasien sætter grænser

Vi leverer profiler og tætningslister efter dine ønsker til materialeegenskaber, geometri og dimensioner. Derudover tilbyder vi kundespecifikke løsninger. Er du i tvivl om, hvilket gummi der er den optimale løsning til dit projekt, så står vi klar til at vejlede dig.

Hos Rubberproff har vi en mission – tilfredse kunder. Det bestræber vi os på ved at fokusere på 3 elementer – kvaliteten af produktet, konkurrencedygtige priser og landets højeste serviceniveau.

Vi står klar til at hjælpe, vejlede og rådgive dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

+45 31 31 94 13         INFO@RUBBERPROFF.COM