udendørsfliser

Gummifliser

Rubberproff tilbyder et bredt sortiment af gummifliser, som blandt andet kan anvendes i haven, på terrassen eller på legepladsen som et faldunderlag. Vores gummifliser giver et smukt og ensartet udseende, samtidig med, at det er et bæredygtigt, slidstærkt og skridsikkert valg. Vi har alt fra gummifliser til pool-området hjemme i haven, et underlag til fitnesscenteret eller til legepladsen, så de mindste ikke slår sig, hvis de falder ned. Vores gummifliser er nemme at montere og rigtig nemme at vedligeholde. Du kan få gummifliser i en lang række farver og størrelser – og hvis du har behov for en skræddersyet bestilling, kan vi også klare det for dig. Du kan se vores udvalg lige her!

Gummifliser (3)

Legepladsfliser (10)

Puzzlefliser (13)

Armeringsplader (6)

Tilbehør til legepladser (7)

H-formet gummifliser (4)

Gummifliser til ethvert behov

Rubberproffs gummifliser er stødabsorberende og skridsikre, og de egner sig derfor rigtig godt som gulv og underlag. Gummifliser bliver ofte anvendt, hvor der er fokus på funktionalitet, beskyttelse, sikkerhed og ikke mindst et flot og indbydende udseende. Det kan eksempelvis være på legepladser, i fitnesscentre, i svømmehaller eller ved pools. Selve gummi-materialet har mange gode egenskaber, og det er også årsagen til, at gummifliser bliver mere og mere populære som blandt andet terrassefliser – særligt hos børnefamilier. Der er ingen begrænsninger for brugen af gummifliser – de kan bruges på samme måde, som helt almindelige fliser. Alle gummifliser, der forhandles ved Rubberproff er fremstillet af genanvendt gummi. Et gulv af gummifliser er derfor både en bæredygtig og miljøvenlig løsning, fordi de kræver minimalt vedligehold. Derudover har fliserne en fremragende dræningskonstruktion, så du behøver ikke at bekymre dig om dræning af vand. Fliserne er lette at montere, og der medfølger 4 monteringsdyvler per flise, hvilket også gør det nemt at tilføje eller fjerne fliser efter behov. Hvis det ikke er nødvendigt med et fliseunderlag, er armeringsplader en mulighed, som også er både hurtige og nemme at montere, samtidig med, at de sikrer en effektiv løsning til et stabilt, holdbart og skridsikkert underlag.

De tekniske specifikationer

Rubberproffs udvalg af udendørsfliser kan leveres i forskellige farver og størrelser. Vores gummifliser er blandt de nemmeste, billigste og mest effektive måder at øge sikkerheden, hvilket er årsagen til at gummiflisers popularitet er stødt stigende. Vores gummifliser er modstandsdygtige over for alle vejrforhold. Dog anbefaler vi, at du rengør gummifliserne regelmæssigt for at forbedre gummiflisernes lange levetid. Gummifliserne har desuden en blokerende struktur, der gør, at vand har god mulighed for at trænge igennem. På den måde undgår du vandpytter på dit gulv. Vi anbefaler, at du placerer dine gummifliser på en jævn overflade, så der ikke opstår store ujævnheder og derved vil du ikke få det maksimale ud af dine gummifliser.

Gummiflisers mange anvendelsesmuligheder

Udover at være et populært valg hos børnefamilier, er vores gummifliser også, udover et flot udseende, et valg mange tager, for at fremme sikkerheden på blandt andet legepladser eller i fitnesscentre. Selvom vi ser gummifliser i mange forskellige sammenhænge, er de mest gængse anvendelsesmuligheder på:
 Terrasser 
 Haver 
 Gårde 
 Legepladser 
 Fitnesscentre 
 Rideskoler/stalde

Forskellige typer gummifliser

Vores gummifliser fås i flere forskellige typer, til flere forskellige behov. Hos os kan du få ganske almindelige gummifliser, som er gode til alle former for udendørs- og indendørs aktiviteter. Derudover kan du få legepladsfliser i flere forskellige størrelser og farver, der er specielt designet og testet til at give den maksimale beskyttelse til børn på legepladser. Derudover kan du få puzzlefliser i både skum og gummi, som har mange anvendelsesmuligheder til både store og små. Leder du efter armeringsplader produceret i plastik til blandt andet terrænforstærkning, er det også noget vi kan hjælpe dig med! Derudover har vi også H-gummifliser, som er særligt populære til gårde, rideskoler og fortove, da de har samme struktur som mange af de fliser, der bliver lagt som blandt andet fortov, men er et langt mere behageligt materiale at gå på.

Udvalget er stort inden for gummifliser. Hvis du ikke kan finde det produkt eller materiale du leder efter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig!

Vi står klar til at hjælpe, vejlede og rådgive dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

+45 31 31 94 13       info@rubberproff.dk