Gummifliser (3)

Legepladsfliser (10)

puzzlefliser (4)

Armeringsplader (6)

Tilbehør til legepladser (7)

H formet Gummifliser (4)

Gummifliser

Gummifliser er stødabsorberende og skridsikker, og egner sig derfor rigtig godt som gulv og underlag. Gummifliser bliver ofte anvendt, hvor der er fokus på funktionalitet, beskyttelse og sikkerhed. F.eks. på legepladser, i fitnesscentre, i svømmehaller og ved pools. Gummi har mange gode egenskaber, og det er også årsagen til, at gummifliser er mere og mere populær som terrasseflise – særligt hos børnefamilier. Der er ingen begrænsninger for brugen af gummifliser – de kan bruges på samme måde, som helt almindelige fliser. Alle gummifliser der forhandles ved Rubberproff er fremstillet af genanvendt gummi. Et gulv af gummifliser er derofr både en bæredygtig og miljøvenlig løsning. Derudover har fliserne en fremragende drænings konstruktion, så du behøver ikke at bekymre dig om dræning af vand. Fliserne er lette at lægge, og der medfølger 4 monteringsdyvler pr. flise. Er det ikke nødvendigt med et fliseunderlag er armeringsplader en mulighed.

Fliserne kan leveres i forskellige farver. Gummifliser er blandt de nemmeste, billigste og mest effektive måder at øge sikkerheden. Derfor er gummiflisers popularitet stødt stigende.

Hos Rubberproff har vi en mission – tilfredse kunder. Det bestræber vi os på ved at fokusere på 3 elementer – kvaliteten af produktet, konkurrencedygtige priser og landets højeste serviceniveau.

Vi står klar til at hjælpe, vejlede og rådgive dig med den rette løsning til dit kommende projekt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

+45 31 31 94 13       INFO@RUBBERPROFF.COM