indendørsfliser

PVC fliser

Hos Rubberproff kan du få et stort udvalg af forskellige PVC fliser. Vores PVC fliser har en lydabsorberende effekt, fremragende varmeisolering, samtidig er de forsynet med et skridsikkert lag. Med disse PVC fliser kan du på et øjeblik montere et smukt og praktisk gulv. Med vores fliser, har du mulighed for at montere dem på næsten enhver eksisterende overflade. Dette tæller blandt andet træ, beton, vinyl, linoleum. Du kan se vores store udvalg af PVC fliser lige her.

Diamant (9)

Pastil (9)

Skifer struktur (5)

Textur (9)

Glat struktur (7)

Sandfarvet struktur (2)

Flisekant 4 mm (9)

Hjørnekant 4 mm (9)

Flisekant 4,5 mm (9)

Klikfliser (8)

Fliser af PVC – ideelle til erhverv og privat

Hos Rubberproff kan du få fliser produceret i PVC kvalitet. Disse er ideelle til både erhverv og privat. Disse PVC fliser har en klikfunktion, så de kan klikkes sammen ved hjælp af den specialdesignede riflede profil, der kan findes på siderne. Herved har du mulighed for, at kunne lægge et sjovt og praktisk PVC gulv på et øjeblik. Vores PVC fliser kan monteres på stort set alle typer overflader. Vores fliser er lydabsorberende, robuste og nemme at gøre rent med en våd moppe. Vi anbefaler, at du placerer vores fliser på et jævnt underlag. På den måde får du det bedste og smukkeste resultat.

Vores store udvalg af PVC fliser

Vores fliser i PVC fås i forskellige designs. Derved har de ikke kun en praktisk funktion, men du får også et gulv, der ser pænt ud. Du kan blandt andet få:

Diamant:
En variant, der giver et ekstra greb grundet diamantmønstret. Du kan få vores diamant flise i flere forskellige farver.

Pastil:
En variant, der giver et ekstra greb, da materialet er monteret med et pastilmønster. Med vores pastil PVC fliser kan du skabe et smukt gulv på et øjeblik.

Textur: 
Den har en mere rå overflade, som giver et anderledes look til dine overflader. Denne variant fås i 9 forskellige farver. Læs mere om vores textur pvc flise her.

Glat struktur:
Denne er en variant, der kan anvendes som en overraskende og original løsning til belægning af gulve og vægge. Denne variation giver din overfalde et varmere udseende. Du kan læse mere om vores pvc flise med glat struktur her.

Skifer struktur:
Denne er meget nem at montere og giver din overflade et helt nyt og råt look. Denne variant fås i 5 forskellige farver. Du kan læse mere om vores PVC flise i skifer struktur her.

Sandfarvet struktur:
Dette er er en bæredygtig måde at lægge gulv på. Denne variant har en overflade, der minder om en sandstrand, som du kan få i 2 forskellige farver. Du kan læse mere om vores PVC flise i en sandfarvet struktur her.

Klikfliser:
Disse fliser er ideelle at anvende i våde områder, da de sikrer en skridsikker overflade selv når fliserne bliver våde. Derudover kan de også tåle rigtigt tunge belastninger. Du kan læse mere om vores klikfliser her.

Udover vores fliser i PVC, kan du også få 2 typer flisekanter i 2 tykkelser. Du kan blandt andet få vores PVC flisekant 4 mm og vores PVC flisekant 4,5 mm. Hvis du ønsker at afrunde dine hjørner, kan du også få PVC hjørnekant 4 mm. Alle disse kanter kan du få i et hav af forskellige farver, så de passer til dine fliser.

Skal du bruge en lim til at montere dem med, anbefaler vi, at du anvender vores montage lim eurocol, da den har en rigtig god klæbeeffekt og er særligt velegnet til netop denne type gulve.

Vi står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig med den rette løsning til dit kommende projekt.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

+45 32 26 80 26       info@rubberproff.dk