gulve og måtter

Gulve og måtter

Står du og mangler gulve eller måtter til både indendørs og undedørs områder? Så er du kommet til det rette sted. Hos Rubberproff har vi et stort udvalg af forskellige gulve og måtter til enhver aktivitet. En gummimåtte er ekstremt holdbar og modstandsdygtig overfor blandt andet olier, fedt og husholdningsmidler. Derudover er overfladen ret stiv, hvilket gør, at gummimåtterne er skridsikre og skaber en bedre komfort. Du kan blandt andet finde skridsikre måtter med mønster til både indendørs og udendørs brug, som giver et meget bedre greb – også når måtten bliver våd. Du kan også finde ringmåtter, ergonomiske måtter, granuleret gummigulv, fitness gulv, stald- og rampemåtter, entremåtter, måtter til vådområder, vibrationsmåtte og el afledende måtter. Alle disse giver en bedre komfort enten på arbejdspladsen, i hjemmet eller i træningssalen og fungerer perfekt som blandt andet et faldunderlag. Tag et kig på vores store udvalg her! 

Vibrationsmåtte (5)

Skridsikker måtte med mønster (13)

Ringmåtter (16)

Ergonomiske måtter (7)

Fitness gulv (15)

Stald- og rampemåtter (8)

Entremåtter (14)

El afledende (2)

Måtter til vådområder (3)

Alt indenfor gummimåtter og gulve

Hos Rubberproff har vi et stort udvalg af gummimåtter til alle dine projekter. Du kan finde gummimåtter i forskellige farver og størrelser. Alle vores gummimåtter er skridsikre måtter, hvilket gør dem særligt velegnet til en lang række formål.
Gummi er stødabsorberende, lyddæmpende, anti-vibrerende og skridsikker. Derfor egner det sig rigtig godt som gulv, underlag og måtter. Gummimåtter og gulv bliver ofte anvendt, hvor der er stor fokus på ergonomi, beskyttelse, komfort og sikkerhed. Det kan f.eks. være aflastningsmåtter ved diverse arbejdsstationer, fitnesscentre og legepladser. Derudover er gummiunderlag også meget anvendeligt på mindre arealer, hvor der er et behov for at have et skridsikkert underlag som f.eks. ved opkørsler, på trappetrin, i skuffer, i skaber eller som bundplade i bagagerum.
Hos os kan du få gummimåtter leveret i forskellige størrelser. Ved nogle måtter er det muligt at samle dem med et samlestykke. Herved er der ingen begrænsninger for størrelsen af det areal du vil dække med gummimåtter eller gulve.

Vores gummimåtter og gulve

Hos Rubberproff kan du få en lang række forskellige gummimåtter:

Stald- og rampemåtter
Disse stald- og rampemåtter er særligt egnet til heste og andre husdyr. De kan bruges i stalde, trailere eller på værksteder. De sikrer mere komfort og bedre greb til dine heste og husdyr. Måtterne er tykke og specielt fremstillet til tunge belastninger, hvilket gør dem ideelle til din stald eller rampe.

Ringmåtter
Ringmåtter er ideelle til brug som dørmåtte, bag en bar, på restauranter og butikker eller til at placere under legestativ.

Fitness gulv
Hos Rubberproff har vi forskellige typer fitness gulve til forskellige typer træning. Vores gulve kommer i forskellige kvaliteter i alt fra blød til hårde gummi. Dette gør dem egnet til både styrketræning, tunge maskiner eller underlag til de yngstes leg.

Ergonomiske måtter
Ergonomiske måtter aflaster ben og ryg ved længerevarende stillestående arbejde. Det er vigtigt at dine medarbejdere er komfortable og har bedre vilkår på arbejdspladsen. Derfor er en ergonomisk måtte et ”must” til dine medarbejdere!

Skridsikker måtte med mønster
En skridsikker måtte med mønster sikrer et bedre greb – også når måtten bliver våd. Vores måtter er yderst holdbare, har en dæmpende effekt og er elastiske.

Granuleret gummigulv
Granuleret gummigulv er genanvendt bæredygtigt gummi, som er særligt velegnet som et lydabsorberende underlag.

Entremåtter
Entremåtter fås i flere forskellige udgaver. Det er den hygiejniske løsning til forebyggelse mod snavs og fugt.

El afledende
El afledende måtter er til dig, der arbejder med produktionsmaskiner, der afgiver stød, når man rører dem. Med en el afledende måtte mindsker du risikoen for at få stød.

Måtter til vådområder
Vores måtter til vådområder er fremstillet af blød og elastisk PVC-plast i høj kvalitet. Måtterne egner sig særligt til brug i værksteder som ergonomiske måtter, i produktionsvirksomheder eller andre særligt våde områder.

Trappemåtter
Vores trappemåtter er skridsikre måtter, du placerer på dine trappetrin for at beskytte trappen samt gøre den sikker at gå på.

Vi håber, at du finder, hvad du søger, ellers står vi altid klar til at hjælpe, vejlede og rådgive dig.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
+45 31 31 94 13         info@rubberproff.dk