RubberProff

Gummifliser – hvor bruges de?

terrasse

Vores gummifliser har rigtig mange funktioner. De kan anvendes et hav af steder, og dem vil vi gerne fortælle lidt mere om. Læs med her!

Hvor kan jeg bruge gummifliser?

Du kan bruge gummifliser rigtig mange steder. Først og fremmest anbefaler vi, at du bruger dem udendørs. 

Derudover kan du bruge gummifliser til dit homegym, til terrassen, til legepladsen (både i haven og i institutionen).

De steder, hvor du f.eks. har betonfliser i dag, kan du erstatte med gummifliser. 

Fordelen ved gummifliserne er, at de har en langt højere komfort end almindelige betonfliser. De er lavet ud af et bæredygtigt materiale (genanvendte bildæk), og derfor et bæredygtigt alternativ til haven.

Homegym

Du kan med fordel anvende gummifliser til dit homegym. De er stødabsorberende og kan holde til, at du smider håndvægte på fliserne. Derudover beskytter de underlaget (hvis du monterer dem på betonfliser, trægulv el.lign.), og du får en højere komfort i din træning. Du kan se et eksempel på et homegym med vores gummifliser lige her.

homegym

Terrasse

Kunne du tænke dig et alternativ til den klassiske beton-terrasse eller træterrasse, så kan vi anbefale en gummiflise-terrasse! Du skaber en terrasse med høj komfort, med fliser, der er behagelige at opholde sig på. Som man måske ville kunne tro, er gummifliserne er ikke bløde nok til, at havemøblerne synker ned i fliserne.

terrasse

Legepladser

Vores gummifliser kan også bruges på legepladsen. Vores gummifliser har forskellige godkendte faldhøjder, afhængig af deres tykkelse. Derfor er de perfekte til brug, hvor børn færdes. Det giver børn og barnlige sjæle en god komfort, når de render rundt på legepladsen. Du kan læse mere om faldhøjder her: Faldhøjder

faldhøjde

Hvordan monterer jeg gummifliser?

Gummifliser er rigtig nemme at montere og du kan sagtens gøre det selv.

Det vigtigste er, at underlaget er helt jævnt. På den måde får du det bedste resultat. Det bedste du kan gøre, er at montere gummifliserne ovenpå stabilgrus. Det giver det bedste resultat. Derudover skal vores gummifliser 500x500x25 mm samles med dyvler. 

Du kan også nemt skære fliserne til, hvis det er nødvendigt. Brug her en stiksav eller en meget, meget, skarp og stærk hobbykniv. På den måde kan du få en pæn afslutning på det område, hvor du skal lægge fliserne. 

Hvis du ønsker en afslutning på din terrasse, homegym eller legeplads, kan du med fordel lave en træramme til at – både sætte fliserne i spænd, men også lave en fin afslutning. 


Sidder du med nogle spørgsmål?

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål om gummifliser eller gummi generelt. Du kan kontakte os på: 

Telefon: 32268026
E-mail: info@rubberproff.dk 

Du kan også besøge os på vores sociale medier: 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *