Case: FDF Landslejr

Hos Rubberproff får vi flere spændende og unikke cases ind ad døren. Ofte skal lige præcis disse cases skræddersyes præcis til kundens behov. Og denne case er ingen undtagelse!

Hvad er FDF Landslejr?

FDF Landslejr er en kæmpe sommerlejr for alle FDFere i hele landet. Lejren foregår over 10 dage, i 2022 fra d. 6.-15. juli. Her deltager 10.000 børn og voksne til en uge fyldt med sjov, leg og læring. Temaet på dette års landslejr handler om mod, hvor de deltagene skal afsted på en eventyrlig opdagelsesrejse, til et uopdaget kontinent.

På et af disse kontinenter skal der opføres en uendelig ørken.

Legeinsitallation: Den uendelige ørken

trædestenslabyrint
Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF
trædestenslabyrint
Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF

Den uendelige ørken er en legeinstallation, der findes på “kontinentet” og har fokus på begrebet vedholdenhed. Denne legeinstallation er en trædestenslabyrint, hvor man skal finde vej ind til midten af labyrinten, hvor der findes en hemmelighed. Denne trædestenslabyrint blev placeret på en stor græsmark, hvor trædestenene er 8-kantede røde gummifliser.

Der er blevet leveret 400 stk røde gummifliser, hvor hjørnerne er skåret af, så det bliver til en ligesidet 8-kant. Herefter blev der boret et hul i midten, hvor en pløk skulle sættes i, for at holde fliserne på plads, samtidig med, at de er nemme at fjerne igen. 

Du kan læse mere om vores gummifliser lige her: Gummifliser.

Vil du se mere til labyrinten?

Vi har fået lavet en video af labyrinten, hvor vi får lov til at komme igennem labyrinten, som alle de deltagende skulle igennem. Den kan du se lige her: 

Videokreditering: Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF

Kunne du tænkte dig at høre mere om skræddersyet løsninger?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit behov! 
Giv os et kald eller send os en e-mail og så kigger vi på det sammen!