Cellegummi (114)

PUR (18)

Gummiruller 

Gummirulle, gummidug eller gummiplade er alle navne for hele ruller af gummi, som tillader mange forskellige anvedelsesmuligheder, da de kan tilskæres efter ønskede mål. Blandt mange eksempler på anvedelse kan nævnes gummiskørter, inddækninger ved vinduer, membraner, mellemlægsgummi og uskåret pakninger. Du kan også få gummiruller med lydabsoberende skum, hvis det skal anvendes til at lydisolere et rum eller lignende. Gummiruller med overflademønster er skridsikre, og anvendes typisk på gangarealer, trappetrin og på hylder, de kan også tilpasses til bagagerummet til bilen, hvis dette skal beskyttes og være skridsikkert.

Gummiruller til et hvert behov

Vores gummiruller fremstilles i mange forskellige materialer, kvaliteter og tykkelser, og kan leveres efter ønskede materialeegenskaber, geometri og dimensioner. Gummiruller kan leveres både med og uden dobbeltklæbende tape. Der kan designes og produceres kundespecifikke løsninger, hvor der udstandses emner fra dugen eller andet.

Hos Rubberproff har vi en mission – tilfredse kunder. Det bestræber vi os på ved at fokusere på 3 elementer – kvaliteten af produktet, konkurrencedygtige priser og landets højeste serviceniveau.

Vi står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig med den rette løsning til dit kommende projekt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

+45 32 26 80 26       info@rubberproff.dk